Heuvelland Fiets 4-daagse

Routes en stopplekken bekend

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de routes en stopplekken voor de Heuvelland Fiets 4-daagse nu bekend zijn! Dit jaar hebben we weer ons best gedaan om de mooiste en meest uitdagende routes uit te stippelen, zodat u kunt genieten van het prachtige Limburgse landschap.

Tijdens de vierdaagse fietstocht komt u langs adembenemende uitzichten, pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden. Onze zorgvuldig geselecteerde stopplekken bieden u de mogelijkheid om even bij te komen en te genieten van lokale lekkernijen en gezelligheid.

Bereid u voor op een onvergetelijke ervaring vol prachtige landschappen en gezellige pauzes. Voor meer details over de routes en stopplekken, bezoekt u onze website.

Bent u nog niet ingeschreven? Wacht dan niet langer en klik hier om uw deelname te bevestigen. Mis deze unieke kans niet en fiets mee met de Heuvelland Fiets 4-daagse! Klik hier om u alsnog in te schrijven.

Contact

Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Heuvelland Fiets 4-daagse? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

The PEPr Company B.V.

NL03RABO0167885952 
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 64256189

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT