Heuvelland Fiets 4-daagse

Praktische info

Afhalen startbescheiden & starttijden

Het afhalen van uw startbescheiden is mogelijk op dinsdag tot vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur. Tevens ligt de starttijd voor elke dag tussen 9.00 en 11.00 uur. Flexibiliteit staat bij ons voorop, zodat u op het meest geschikte moment aan uw dagelijkse fietstocht kunt beginnen.

Start & Finish locatie

Begin elke dag vanaf onze centrale start- en finishlocatie:
Brasserie Van Alles Get
Rijksweg 132
6325 AG Berg & Terblijt (Valkenburg aan de Geul)
(043) - 851 26 61
www.vanallesget.com

Parkeergelegenheid

Maak het uzelf gemakkelijk: parkeren is volledig gratis. Geen gedoe met parkeertarieven of zorgen over extra kosten. Geniet van de gemoedsrust terwijl u uw voertuig veilig en kosteloos parkeert op de parkeerplaats bij Brasserie Van Alles Get.

Overnachten

Ontdek gemak en comfort, want campings, appartementen, hotels, eetgelegenheden en meer liggen allemaal binnen een straal van 1,0 km van onze start- en finishlocatie. Voor meer informatie, klik hier.

Maastricht bevindt zich op ongeveer 7 km afstand van Berg & Terblijt, terwijl Valkenburg aan de Geul slechts 5 km verderop ligt. Geniet van de nabijheid van deze bruisende steden terwijl u zich in een rustige en gastvrije omgeving bevindt.

Afstanden

Ontdek de vrijheid van keuze met onze flexibele afstanden! Kies tussen 25 km, 40 km of ga voor de ultieme uitdaging van 60 km. En het beste deel? U kunt dagelijks eenvoudig van afstand wisselen, zelfs terwijl u onderweg bent. Bekijk de routes hier.

Routes

Laat u leiden door onze prachtige routes, allemaal zorgvuldig uitgezet volgens de normen van de NTFU door gepassioneerde wielervrienden. Volg de duidelijk gemarkeerde gekleurde pijlen en laat u betoveren door de adembenemende natuur en panoramische vergezichten van het Limburgse Heuvelland. Wij hebben aan alles gedacht: van fietsverhuur tot afgesloten fietsenstallingen, hulp bij pech onderweg, EHBO, rustplaatsen met uitgebreide culinaire opties en een informatiestand die u dagelijks met plezier adviseert over de routes.

Wat komt u allemaal tegen?

Laat u verrassen door de onbeschrijfelijke pracht tijdens uw fietstocht door Zuid-Limburg. Peddel door adembenemende natuurlijke landschappen, vaak in eigendom of beheer van Stichting Het Limburgs Landschap of Natuurmonumenten Nederland.

Verlies uzelf in imposante vergezichten, volg kabbelende riviertjes en doorkruis pittoreske dorpjes met gezellige terrasjes. Hier is werkelijk aan alles gedacht.

Het is geen toeval dat Zuid-Limburg is bekroond als een van de meest geliefde fietsgebieden in Nederland. Ervaar zelf waarom dit gebied fietsers keer op keer betovert.

Bij de inschrijving is inbegrepen:

Uniek fietsvlaggetje

Stempelkaart

Medaille

Uitgepijlde routes

Medische verzorging

Rustposten bij eet/drinkgelegenheden

Beperkte fietsenstalling

Technische ondersteuning

Contact

Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Heuvelland Fiets 4-daagse? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

The PEPr Company B.V.

NL03RABO0167885952 
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 64256189

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT